Наши партнеры

MenuLyngby henter forstærkning i Horsens

Dansk fodbold

Lyngby Boldklub har sikret sig AC Horsens’ midterforsvar, Rasmus Marvits, der spillede i Lyngby fra 1996/1997 til 2001/2002.

AC Horsens skriver på deres hjemmeside, at Lyngby Boldklub har hentet forsvarsspilleren Rasmus Marvits, der glæder sig over skiftet.

“Jamen det er jo et stort ønske der har gået i opfyldelse. Jeg har hele tiden sagt, at kunne man kombinere fodbolden med at komme hjem til Sjælland med familien og starte på studie, så har det været førsteprioritet. At det så er min barndomsklub, hvor jeg har spillet i ni år, det har jeg altid ønsket,” sagde Marvits til Bold.dk.

“Det bliver lidt noget andet, for det er lidt noget andet fodbold der skal spilles. Det er mere fremadrettet og mere publikumsvenligt, vi kommer til at have bolden mere end jeg er vant til fra Horsens, men samtidig er det lidt samme rolle som i Horsens, jeg skal være med til at bygge et forsvar op,” fortsatte Marvits.

“Selvfølgelig skal man se i øjnene at der er mulighed for at rykke ud, men det er klart at folk er positive. Det er et ungt hold, og med den eufori der er i klubben i øjeblikket, så bliver det rigtig positivt,” sluttede Marvits.

Rasmus Marvits, der spillede i Lyngby fra 1996/1997 til 2001/2002 hvor klubben gik konkurs, har skrevet under på en tre-årig aftale med de kongeblå.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu