Наши партнеры

MenuLustü stopper karrieren

Dansk fodbold

Steven Lustü er i dag en skuffet mand. Hans klub, Silkeborg IF, har ikke ønsket at forlænge kontrakten med den rutinerede forsvarsspiller, hvilket får Lustü til at indstille sin karriere til vinter. Det sker trods en pæn slat spilletid.

For halvandet år siden kom Steven Lüstu til Silkeborg, for at hjælpe midtjyderne med at overleve i Danmarks bedste række. Det blev et mislykket forsøg, hvorfor klubben måtte en tur i første division.

Her er Lustü blev fodret med masser af spilletid, hvorfor den rutinerede ræv egentlig havde forventet, at 1. divisionsklubben ville forlænge samarbejdet. Det var ikke tilfældet, og derfor indstiller Lustü sin karriere til vinter.

”Klubben har sagt, at den vil se tiden an, og at vi kan snakke til september, men det kan jeg ikke vente på. For det er en stor beslutning for mig, så jeg har meddelt, at jeg stopper til vinter,” siger Steven Lustü overfor Midtjyllands Avis.

”De siger, at de lige vil se, om fysikken holder til det, men det er jo helt hen i vejret, for jeg har jo slet ikke haft problemer med skader. Så det er skuffende, og jeg havde forventet noget andet,” fortæller en skuffet mand.Kommentér

En kommentar til “Lustü stopper karrieren

  1. Mike Justesen siger:

    Tak for alt du har gjort for SIF!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu