Наши партнеры

MenuLumb og Eriksen er årets talenter

Dansk fodbold

Michael Lumb fra AGF og Christian Eriksen fra Ajax modtog i går prisen som Arlas Landsholdstalent for henholdsvis U21- og U17-landsholdet.

Mathias Zanka Jørgensen vandt i sidste måned prisen som Årets Talent ved fodboldshowet i København. I går blev Arlas Landsholdstalenter så kåret for U21- og U17-landsholdet.

Valgene faldt på AGF’s venstre back Michael Lumb og Christian Eriksen, der netop er skiftet fra OB til Ajax’ kendte ungdomsafdeling. DBU har begrundet valgene således.

“Han har med en stamplads som venstre back på AGF’s SAS Liga-hold udviklet sig meget i 2008. Han er en spilstærk back, der med sit gode pasningsspil gør det lettere for hans hold at fastholde spillet på modstanderens banehalvdel. Samtidig har han udviklet sit defensive spil, så han med sin hurtighed, fysiske styrke og kloge indgreb er ved at udvikle sig til fremtidens backtype,” lyder det om Michael Lumb.

“Christian Eriksen er et af Danmarks største talenter. Christian er en klassisk ”10’er”, der kan sætte andre spillere i scene, han løber dybt, afslutter godt med begge ben – selv fra distancen – og er ligeledes målfarlig. Én af Christians vigtigste egenskaber er, at han har en ydmyg tilgang til tingene og arbejder stenhårdt. Det bliver spændende at følge hans skifte til Ajax, hvor han skal løfte sig selv til næste niveau,” skriver DBU på sin hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu