Наши партнеры

MenuLøvenkrands stopper karrieren

Dansk fodbold

Tommy Løvenkrands, der har spillet i SønderjyskE siden foråret, valgte i dag, at takke af som fodboldspiller, og dermed indstille karrieren med omgående virkning.

Tommy Løvenkrands kan se tilbage på en professionel karriere, der varede 15 år. Igennem disse femten år var Løvenkrands vidt omkring. Han har spillet i Birkerød, AB, skotske St. Johnstone, Esbjerg og SønderjyskE. Han valgte i dag, at indstille sin karriere med omgående virkning, da han med sine 33 år er begyndt at vægte familien højere end fodbolden.

”Jeg har jo spillet fodbold i mange år, men jeg synes, det er det helt rigtige tidspunkt at stoppe nu, og faktisk har beslutningen ikke været så svær, som jeg havde troet, heller ikke selv om vi kan håbe på, at vi rykker op til sommer. Jeg har tænkt mig at komme og se nogle kampe, når jeg kan – men nu skal børnene og familien have mere glæde af mig,” sagde Løvenkrands til klubbens hjemmeside.

”Tommy er et meget sympatisk menneske, og samtidig har han med sin store rutine og gode indstilling til både træning og kamp været en god mand for SønderjyskE. Men omvendt respekterer vi selvfølgelig hans ønske om at komme videre med en tilværelse uden for fodbolden, og når Tommy vurderer, at tiden er den rigtige nu, har han også vores opbakning. Men vi håber da, at han af og til kan finde tid til at kigge forbi til vores kampe,” sagde klubbens sportschef, Jacob Gaxe Gregersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu