Наши партнеры

MenuLjungberg til amerikanske Sounders

Andet fodbold

Svenske Freddy Ljungberg har længe luftet sine visioner om at drage til USA for at fortsætte karrieren. Dette ønske er nu indfriet, da en aftale med Seattle Sounders er kommet i stand.

Freddy Ljungberg afslørede tidligere på dagen, at han fra nu af og fremover var spiller i den amerikanske Major Soccer League. Her bliver det Seattle Sounders, der får nytte af den driblestærke svensker.

“Jeg er glad for at være her. Jeg føler mig så velkommen af alle, og jeg har været rundt i byen. Uanset hvor jeg er, vil jeg have folk til at blive berørt af det. Det er vigtigt for mig. Jeg håber det vil fungere fint,” siger Ljungberg til Aftonbladet.

“Jeg kommer her, fordi jeg ønsker at spille fodbold. Jeg ser det som en fantastisk oplevelse, og jeg ønsker at gøre ligaen bedre. Udvikle den. Jeg har haft tre måneder til at tænke på min fremtid. Mange folk sagde, at jeg burde blive i England i tre år. Hvis jeg skal gøre dette (gøre ligaen bedre red.), skal jeg gøre det nu og ikke om tre år, når jeg har toppet,” siger svenskeren.

Ljungbergs nye klub er helt ny i den amerikanske MLS-liga, hvor 15 hold huserer, hvor af blot et enkelt er canadisk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu