Наши партнеры

MenuLiverpool vil søge dispensation hos FIFA

Engelsk fodbold

Den engelske storklub Liverpool vil søge dispensation hos FIFA for at signe den argentinske midtbanespiller Javier Mascherano fra Premier League rivalerne fra West Ham. I FIFA’s regler står der omkring klubskifter at en spiller kun kan spille i to forskellige klubber mellem den 1. juli og den 30. juni og da Mascherano skiftede til West Ham fra Corinthians i slutningen af transfervinduet i sommers, så har han spillet for både Corinthians og West Ham. Så det er ikke muligt for ham at spille i Liverpool ifølge FIFA’s regler. Dog er det muligt for ham at skifte, da reglerne siger at man må repræsentere tre klubber, men kun spille i to af dem.

Liverpool håber at FIFA kan give en dispensation, der gør at Mascherano kan få lov til at spille kampe for den midtengelske klub.

Den argentinske midtbanespiller kom til West Ham i sommers, men han har kun spillet i 7 kampe siden dengang. Hvilket jo ikke er acceptabelt for en spiller, der spillede fast på det argentinske landshold under sommerens VM i Tyskland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu