Наши партнеры

MenuLiverpool vil på sommershopping

Engelsk fodbold

Liverpool er trætte af at halte et skridt i kampen om trofæer. Derfor er Liverpools mangeårige spanske manager, Rafael Benitez, villig til at betale, hvad der skal til, for at overhale Manchester United på den længere bane.

Liverpool har været tæt på trofæer i år, men det sidste nyk har manglet – både i Premier League med en andenplads, og i Champions League med en semifinaleplads. Manchester United kan ende som vindere af The Double, hvis de vinder over FC Barcelona i Champions League-finalen, noget som Rafael Benitez til næste sæson endnu hårdere vil gå efter. Det sidste trin op skal sikres ved indkøb.

Der er varslet udrensing og indkøb i Liverpool forud for næste sæson. Marginalspillere skal ud for at give rum i truppen og pengepungen til indkøb, og Rafael Benitez er villig til at gå langt for at nå klubbens mål.

“Måske slår vi transfer-rekorden, men helt sikkert ikke Manchester Uniteds. Det kommer dog ikke an på priserne, men det handler om at handle fornuftigt og finde de rigtige spillere,” siger Benitez ifølge ESPN.

“Hvis vi skal lukke hullet, bliver vi nødt til at agere godt på transfermarkedet denne sommer. Det kan blive forskellen, der gør, at vi sikrer de to eller tre ekstra point, vi i sidste ende har brug for, for at vinde titlen,” slutter Liverpools spanske manager.

Rafael Benitez hentede ellers en del spillere ind før denne sæson. Robbie Keane, Albert Riera, Andrea Dossena og Philipp Degen blev hentet til klubben. Heraf er det dog kun Albert Riera der er blevet en succes. Robbie Keane skiftede endda tilbage til Tottenham efter kun et halvt år på Anfield.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu