Наши партнеры

MenuLiverpool videre på førstepladsen

Champions League

Lverpool var på besøg i Holland, hvor en sejr var kravet, hvis de skulle have en chance for selv at afgøre, hvilket nummer de skulle ende som i gruppe D. Liverpool vandt kampen og samtidig skuffede Atletico Madrid i Marseille, hvor de spillede 0-0, sådan at Liverpool går videre på førstepladsen.

Liverpool startede kampen med at lægge et pres på PSV. Det resulterede i, at Liverpool flere gange var lige ved, at få oplagte scoringschancer, men de manglede lige det sidste.

Efterhånden så kom hjemmeholdet bedre med i kampen, men det gav ingen store chancer, da PSV ligesom Liverpool manglede det sidste, da det galt. Det sidste manglede PSV ikke efter 35 minutter, hvor Lazovic gjorde det til 1-0, hvor han pludselig stod helt umarkeret, efter en kæmpe opdækningsfejl af Mascherano.

Der blev dog hurtigt svaret igen fra Liverpool, da Ryan Babel udlignede i overtiden af første halvleg, hvor han kom højst på et frispark og gjorde det til halvlegsstillingen 1-1.

Gæsterne fra Liverpool lagde anden halvleg bedst ud, det var dog tydeligt at se, at speederen ikke var trykket i bund. Derfor kom Benitez’ tropper heller ikke frem til nogle chancer, før Riera tog chancen fra distancen efter 69 minutter, hvor han bankede bolden ind ude fra cirka 30 meter uden chance for Isaksson i PSV-målet.

Ni minutter senere, lukkede Ngog kampen, da han gjorde det til 3-1, efter han havde modtaget en aflevering fra Robbie Keane, som den unge spiller sikkert satte i mål til slutstillingen 3-1 til Liverpool, som på grund af 0-0 mellem Marseille og Atletico Madrid går videre som nummer et i gruppe D, mens PSV ender på sidstepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu