Наши партнеры

MenuLiverpool utilfreds med UEFA-beslutning

Champions League

Den engelske storklub, Liverpool, raser over den dom, som UEFA har valgt at straffe deres kommende modstander i Champions League, Atletico Madrid, med.

På onsdag tørner Atletico Madrid og Liverpool sammen i Champions League, men hvor kampen skal spilles er uvist. På grund af tilskueruroligheder i kampen mod Marseille, har UEFA besluttet, at Atletico Madrids kommende Champions League-kamp mod Liverpool skal spilles for lukkede døre minimum 300 kilometer fra holdets hjemmebane, Vicente Calderón.

Denne beslutning er man ikke tilfreds med i Liverpool. Man bekymrer sig for de fans, der allerede har planlagt turen til Madrid.

”At kalde beslutningen for sen, er en underdrivelse. Vi har 3.000 fans, der skal se kampen, og dem bekymrer vi os meget for. Størstedelen af dem har allerede arrangeret deres tur til Madrid, men det her vil skabe store problemer og blive en dyr fornøjelse for vores fans. Det bliver UEFA nødt til at tænke over, når de tager den endelige beslutning i sagen,” siger Liverpool-direktør Rick Parry til den engelske avis the Guardian.

Atletico kan anke dommen frem til fredag, og straffen kan derfor blive ændret til at gælde en anden kamp. Beslutningen falder nemlig meget sent, og det vil gå ud over Liverpools fans, der også er meget tilfredse med dommen.

”At tage denne her beslutning med en uges varsel er idiotisk, og det gør ikke noget godt for nogen,” siger en fan-talsmand i en officiel udmelding.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu