Наши партнеры

MenuLiverpool spolerede Chelsea-rekord

Engelsk fodbold

Liverpool havde i dag chancen for at spolere en rekord fra februar 2004, da de i dag mødte Chelsea FC på Stamford Bridge. Gæsterne sejrede og dermed blev den imponerende rekord brudt.

Chelsea FC havde ikke lidt nederlag på hjemmebanen Stamford Bridge i ligasammenhænge siden februar 2004. Dermed lå favoritværdigheden hos hjemmeholdet, men denne skulle hurtigt skifte.

Der var blot afviklet ti minutter af kampen, før hjemmeholdet viste skarphed. Xabi Alonso udnyttede sin gode sparketeknik og afsluttede udefra, hvorefter bolden ramte Chelseas Jose Bosingwa og fortsatte videre forbi en chanceløs Petr Cech i hjemmeholdets net.

Daniel Agger spillede samtlige minutter af kampen, hvor han var med til at repræsentere et solidt Liverpool-forsvar, som Chelsea-offensiven havde svært ved at trænge igennem.

Steven Gerrard var tæt på at bringe gæsterne yderligere i front, da han sendte et langskud af sted mod Cech, men denne gang viste tjekken klassespil, da han parerede med det yderste af fingrene.

Herefter tog Chelsea over, men holdet kom aldrig på tavlen i første halvleg. 62 minutter inde i kampen var Liverpool igen ved at udbygge føringen. Xabi Alonso viste atter sine sparkekundskaber, da han afsluttede på et direkte frispark, der endte på stolperoden.

Noget tid senere sendte Ryan Babel et langskud af sted, efter et kontraangreb fra udeholdets side, men han manglede skarphed i afslutningen.

Kampen endte 1-0 i gæsternes favør, og dermed skød de Chelsea-rekorden fra 2004 i sænk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu