Наши партнеры

MenuLiverpool snød værterne

Champions League

Der var lagt op til et spændende opgør, da Real Madrid onsdag aften tog imod Liverpool i første opgør af 1/8-finalen i Champions League. Men forventningerne blev ikke indfriet. Benayoun scorede kampens enlige mål mod slutningen af en kamp, der var præget af dårlige afleveringer, sløje afslutninger og en uinspireret offensiv hos Real Madrid.

Der var på forhånd lagt op til, at de to hold ville levere en pragtkamp, men sådan gik det langtfra. Den sprudlende offensive spillestil, som Real Madrid har præsteret så mange gang før, havde det svært over for et defensivt spillende mandskab fra Liverpool.

Steven Gerrard var blevet klar til kampen ovenpå en skade, men tilbragte det meste af kampen på bænken. Herfra kunne han se Real Madrid sidde tungt på de første 45 minutter, hvilket bevirkede, at Liverpool sendte lange bolde over kanterne, typisk med en offsidekendelse som resultat.

Indimellem lykkedes det dog at spille sig igennem, og den første store chance tilfaldt Fernando Torres. Med et tørt hug fra højre side tvang han målmand Iker Casillas til en glimrende redning. Kort efter måtte Torres modtage behandling efter at være landet forkert på foden i en hovedstødsduel, hvilket han var mærket af resten af halvlegen.

Efter en halv time headede Higuain tæt under mål bolden forbi målmand Reina og ind i nettet, men det blev korrekt annulleret, da Higuain var offside.

Efter pausen blev Guti sendt på midtbanen i stedet for Marcelo, men det var Liverpool, der overtog styringen af kampen. Steven Gerrard gjorde efter en times spil klar til at blive skiftet ind, men måtte igen tage plads på bænken, da Torres på grund af sin skade blev afløst af Ryan Babel.

Herefter faldt et par chancer til Real Madrid. Higuain havde et godt løb mellem to forsvarsspillere, men symptomatisk for aftenen endte det i ingenting, da indlægget røg i sidenettet. Tættere på kom Robben efter 71 minutter, da han affyrede kanonen og tvang Reina til en god redning.

Men det var Liverpool, der fik grund til at juble over en scoring. Det skete, da Aurelio efter 82 minutter lagde et frispark ind i panden på Benayoun. Casillas var slået og Liverpool foran 1-0.

Tre minutter før tid blev Gerrard indskiftet i stedet for Riera, og han kunne sammen med holdkammeraterne juble, da dommerens fløjte lød for sidste gang. Med resultatet har Liverpool et godt udgangspunkt til returopgøret, mens Real Madrid må i tænkeboks for at finde nøglen til at åbne det engelske forsvar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu