Наши партнеры

Menu



Liverpool smed sejren væk mod Everton

Engelsk fodbold

Liverpool skuffede i Merceyside-derbyet mod Everton hjemme på Anfield Road, hvor hjemmeholdet smed de tre point væk kort før tid, da australske Tim Cahil fik Mikel Artetas frispark det sidste stykke over stregen.

I det første af to opgør mod Everton inden for en uge, var Daniel Agger igen at finde på tribunen grundet en lægskade, da Liverpool skuffede med kun at spille 1-1 i lokalopgøret mod Everton.

Steven Gerrard har været meget i mediernes søgelys på det seneste, grundet han har været afhørt af politiet pga. en voldsepisode. I kampen fik Gerrard også meget opmærksomhed, da han med cirka 20 minutter igen bragte Liverpool i front med 1-0 til stor jubel for langt hovedparten af tilskuerne på Anfield Road.

Det lignede Liverpool ville køre sejren hjem, men kort før tid dukkede Tim Cahil op på et frispark sendt afsted af spanske Mikel Arteta og bragte Everton-fansene i stor ekstase, da han fik bolden over stregen til kampens resultat 1-1.

Med det uafgjorte resultat er Liverpool oppe på samme pointantal som Manchester United, dog har Liverpool spillet en kamp mere end United.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu