Наши партнеры

MenuLiverpool slog United i dramatisk opgør

Engelsk fodbold

Liverpool hentede denne eftermiddag en 2-0-sejr over Manchester United efter et dramatisk opgør, hvor både Liverpool og United fik en spiller udvist i anden halvleg.

Søndag eftermiddag stod den på storkamp i Premier League, hvor Liverpool tog imod Manchester United. Sidstnævnte har fået den bedste start af de to klubber, og derfor var en sejr vigtig for Liverpool, hvis afstanden til United skulle reduceres.

Det var hjemmeholdet, der var bedst i første halvleg. Uniteds målmand Edwin van der Sar havde nok at se til, men han formåede at holde Liverpool fra at score. Gæsterne fandt heller ikke vejen til netmaskerne i første halvleg, der dermed endte uden scoringer.

Midt i anden halvleg kunne van der Sar dog ikke gøre noget, da Fernando Torres fik netmaskerne til at blafre. Yossi Benayoun fandt Torres med en flot aflevering, og selvom angriberen var presset af Rio Ferdinand, lykkedes det ham at banke bolden i kassen.

Efter scoringen kom Manchester United frem til et par mindre chancer, men Liverpool-forsvaret havde godt styr på det. Alligevel var det ved at gå galt til sidst, da den tidligere Liverpool-spiller Michael Owen kom igennem. Jamie Carragher nedlagde Owen som sidste mand, men slap med et gult kort.

Kort tid efter var det Nemanja Vidic, der væltede Dirk Kuyt ved midterlinjen, og dommeren tildelte ham sit andet gule kort og dermed måtte han forlade banen før tid.

Javier Mascherano fik heller ikke lov til at spille hele kampen. Argentineren kastede sig ned i van der Sar i en duel, og dommeren måtte igen finde først et gult kort og dernæst det røde kort frem, da midtbanespilleren i forvejen havde et gult kort.

Dybt inde i overtiden kom Liverpool på 2-0, da David N’Gog blev sendt alene igennem og sikkert passerede Edwin van der Sar. Der blev ikke ændret ved stillingen, og Liverpool vandt dermed 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu