Наши партнеры

MenuLiverpool sejrede uden Agger på banen

Champions League

Liverpool husede her til aftes opgøret mellem dem og hollænderne fra PSV. I en kamp, hvor danske Daniel Agger aldrig kom på banen, og hvor Steven Gerrard scorede sit mål nummer hundrede i Liverpool-trøjen, fortsatte englænderne således den flotte form med endnu en sejr.

Blot fem minutter skulle der gå, før Liverpool fik sat sig i respekt og scoret kampens første mål. Et hjørnespark blev headet mod mål af Torres, men Isaksson parrede. Bolden landede for fødderne af Kuyt, som hamrede den ind i mål til stor jubel for de mange fans.

Apropos de mange fans var stemningen i starten nærmest ekstatisk, og det var måske det, som tændte Liverpool-spillerne, til at komme sådan ud af starthullerne. Ligesom mod Atletico Madrid var det slet ikke godt spil, man fik at se fra PSV, som langt fra kunne hamle op med englænderne.

Flere chancer kom til englænderne, og derved blev føringen endnu en gang øget. Denne gang ved Robbie Keane, som i kampens 34. minut satte en flot inderside på et indlæg fra Torres, efterfølgende endnu en scoring af Liverpool.

I første halvleg var det som om, at kun et hold var til stede på grønsværen. PSV var blevet sat i et skydetelt, og Liverpool dirigerede dem rundt efter behag.

Anden halvleg startede en smule anderledes, end anden halvleg var blevet forladt. PSV vandt større indtag, men skuddene røg dog forbi målet. I det 66. minut trykkede Liverpool dog en gang på gaspedalen, og som resultat fik Torres en en mod en-chance med målmanden, hvilken han dog brændte.

Præcis ti minutter afsluttede Gerrard et kapitel i sin Liverpool-historie, idet han nåede 100-mærket for mål for klubben. Et flot, hårdt frispark blev sendt af sted fra anføreren, og det røg ind i den korte side af målet uden chance for PSV-målmanden.

PSV svarede dog hurtigt igen, og med kampens første skud indenfor rammen, stod kampen pludselig 3-1. 3-1 blev også kampens slutresultat, i en kamp, hvor Liverpool aldrig var i fare for at miste grebet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu