Наши партнеры

MenuLiverpool satte West Ham på plads

Engelsk fodbold

Liverpool havde ikke de store problemer med at hente deres tredje sejr på stribe i Premier League, da de her til aften mødte West Ham. Fernando Torres førte an med tre scoringer.

Liverpool har vist god form på det seneste, men det er også nødvendigt, hvis de vil slutte på den fjerdeplads, der giver kvalifikationskampe til Champions League. Onsdag aften stod holdet over for West Ham, der senest tabte til Chelsea med hele 4-0.

Liverpool lagde godt ud. Der var spillet otte minutter af opgøret, da Fernando Torres bragte værterne foran 1-0. West Ham formåede at holde Liverpool fra fadet i resten af første halvleg, men dog uden selv at få scoret.

I anden halvleg fortsatte Liverpool og i særdeleshed Fernando Torres det flotte spil. Med en halv times tilbage af opgøret fandt Torres vejen til nettet for anden gang i opgøret og tyve minutter senere var den spanske måltyv på pletten igen, da han gjorde det til 3-0. Torres ligner for alvor den målscorer, som Liverpool længe har søgt efter.

Anfører Steven Gerrard ville dog ikke lade Torres løbe med alt opmærksomheden. To minutter efter Torres’ scoring tog han sagen i egen hånd, og bankede bolden i mål fra kanten af feltet. West Ham var helt fraværende i anden halvleg og Liverpool havde derfor heller ikke de store problemer med at køre sejren hjem.

Liverpool vandt i overbevisende stil 4-0 og rykker op på ligaens fjerdeplads.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu