Engelsk fodbold

Liverpool og Arsenal mødte her til aften hinanden for anden gang på meget kort tid. Begge hold sparede en del spillere og kun enkelte af de normale var med.

Skrevet af Mikkellas

Liverpool og Arsenal mødte her til aften hinanden for anden gang på meget kort tid. Begge hold sparede en del spillere og kun et par enkelte af de normale var med.

Kampen startede langsomt, men efter lidt tid, løsnede spillet op, og der blev skabt masser af chancer, Arsenal bragte sig foran efter 27 minutters spil ved Aliadiere, fem minutter senere udlignede Robbie Fowler på et smart hæl-mål. Fem minutter før pausen bragte Baptista Arsenal foran igen, og to gange i overtiden scorede Arsenal. Først var det Song på et lidt heldigt mål efter noget rod i feltet efter et hjørnespark og efter var Baptista på pletten igen. Altså 1-4 ved halvleg.

Anden halvleg blev næsten lige så målrig. Baptista fik muligheden for at lave hattrick, da Arsenal fik tilkendt et straffespark, da Hyypia kom for sent med en takling. På straffesparket viste Dudek dog sin klasse og snuppede den. Baptista fik lidt efter bolden på kanten af feltet og sparkede den ind med et hårdt fladt skud helt nede ved stolpen, dermed fik han sit hattrick. Gerrard og Hyypia reducerede for Liverpool, inden Baptista med sit fjerde mål i kampen lukkede kampen, 3-6.

En ren ydmygelse af Liverpool på Anfield.