Наши партнеры

MenuLiverpool-manager fyrer på samlebånd

Engelsk fodbold

Liverpools spanske manager, Rafael Benitez, har fået mere magt i den engelske storklub, og han har været ganske rundhåndet med fyringerne i administrationen.

Liverpools manager Rafael Benitez står nu alene med ansvaret for transfers og råder samtidig over klubbens akademi i Kirkby, der blandt andre har udviklet Robbie Fowler, Michael Owen og Steven Gerrard til verdensstjerner.

Benitez har senest benyttet sin store magt i klubben til at afskedige hele 16 medarbejdere i administrationen, hvoraf den hollandske leder af klubbens ungdomsakademi Piet Hamberg var blandt de fyrede.

Nu har han meldt klart ud, hvilke spillere fra første- og andenholdstruppen, der kan begynde at søge nye arbejdsgivere, da de ikke har en fremtid i klubben.

Det drejer sig om Jermaine Pennant, Gary Mackay-Steven, Godwin Antwi, Miguel Roque, Joe Kennedy, Shane O’Connor, Astrit Ajdarevic, Ray Putterill samt Michael Scott.

Det ventes også, at den 27-årige venstreback, Andrea Dossena, er færdig i klubben, mens den spanske manager forsøger, at overtale midtbanespilleren Xabi Alonso til at blive i klubben, efter at han er blevet sat i forbindelse med Real Madrid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu