Наши партнеры

MenuLiverpool henter Alonso-afløser i Italien

Engelsk fodbold

Liverpool har reageret hurtigt på salget af midtbanekreatøren Xabi Alonso. Englænderne er nået til enighed med AS Roma om et køb af Alberto Aquilani. Liverpool oplyser, at midtbanespilleren kun mangler at gennemgå et lægetjek.

Liverpools spanske midtbanekreatør Xabi Alonso var dårligt ude af døren, før klubben kunne offentliggøre købet af AS Romas midtbanestjerne Alberto Aquilani.

Den engelske storklub bekræfter her til aften, at man er blevet enige med AS Roma om et køb af Aquilani, som har spillet hos romerne i hele sin karriere.

Liverpool har efter sigende betalt 180 millioner kroner for den 25-årige midtbanespiller.

”Alberto er en dygtig midtbanespiller, og jeg er glad for at vi er nået til enighed med AS Roma. Han er længe blevet vurderet som et af Italiens største talenter, og han har både været anfører for U19- og U21-landsholdet, inden han blev fast inventar på det italienske A-landshold,” fortæller holdets manager Rafael Benitez til klubbens hjemmeside og fortsætter:

”Derudover har han stor erfaring både fra Serie A og i Champions League-regi. Han vil besøge Merseyside senere på ugen, hvor han vil gennemgå lægetjekket.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu