Наши партнеры

MenuLiverpool fik uafgjort i engelsk derby

Champions League

Nicklas Bendtner kom på banen for Arsenal og reddede endda Liverpool fra at komme bagud, da han blokerede et forsøg fra Fabregas på målstregen. Dermed slap Liverpool fra London med 1-1 i Champions League-kvartfinalens første opgør.

Arsenal startede bedst og i minutterne omkring det 20., var det et sandt skydetelt der blev rettet mod Liverpool-målet. Først var Adebayor tæt på med hovedet, så var van Persie lige ved og næsten, inden Fabregas i det 21. minut fyrede godt af fra distancen og tvang Reina til at redde til hjørnespark. På det efterfølgende hjørne stod Adebayor helt umarkeret og kunne let heade bold ind til 1-0 til Arsenal.

Blot fire minutter efter Adebayors scoring lykkedes det Liverpool at få udlignet. Steven Gerrard lavede et par fantastiske træk i venstre side af banen, slog bolden ind i et tomt rum i feltet, hvor Kuyt sammen med Arsenal-forsvareren Clichy gled bolden ind på Almunia.

Med 24 minutter tilbage af Champions League-kvartfinalen blev danske Nicklas Bendtner skiftet ind i stedet for midtbanespilleren Eboue. Danskeren skulle forsøge at ændre på stillingen 1-1 i hjemmekampen på Emirates Stadium mod Liverpool.

Bendtner fik dog en uheldig rolle. Fire minutter efter at Bendtner var kommet på banen modtog en fremstormende Fabregas bolden og afsluttede på mål. Bolden gik forbi den spanske keeper og på vej i målet, da Bendtner reddede bolden på målstregen, selvom han forsøgte at hoppe over. Tættere på sejren kom Arsenal ikke og kampen sluttede 1-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu