Наши партнеры

MenuLiverpool FC har fået ny kæmpesponsor

Engelsk fodbold

Danske Carlsberg som har været sponsor for Liverpool FC i 18 år har nu ikke længere lyst til at have deres logo til at pryde på Meyerside-klubbens trøjer. I stedet har Liverpool nu fundet en ny kæmpesponsor.

De seneste 18 år har der stået Carlsberg på Liverpools trøjer, men det er slut fra næste sæson. I stedet vil der i de næste fire år stå Standard Chartered, som er en London-baseret bank. De har nemlig accepteret Liverpools krav om cirka 170 millioner kroner årligt. Dermed kommer Liverpool op på siden af Manchester United, når det gælder trøjesponsorater.

Sponsoratet vil fungere fra næste sæson af, og Liverpools medejer George Gillet har også tidligere sagt, at klubbens fans vil blive glade for den nye sponsor. George Gillet selv er også meget glad for aftalen og med Liverpools finansielle situation.

”Klubben er i fremragende form. Økonomisk set har vi aldrig været stærkere. Vi har lige betalt betydeligt ned på vores gæld. Vi har mindre gæld per dollar end nogen klub i ligaen,” udtaler Gillet til The Guardian.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu