Наши партнеры

MenuLiverpool-emne skifter til Manchester

Engelsk fodbold

Aston Villas midtbaneprofil, Gareth Barry, har underskrevet en femårig kontrakt med Manchester City. Manchester-klubben har lagt 96 millioner kroner på bordet for ham.

Aston Villas midtbanespiller Gareth Barry var et varmt emne hos Liverpool sidste sommer. Storklubben lagde 150 millioner kroner på forhandlingsbordet i bestræbelserne på at hente ham, men dette bud blev på daværende tidspunkt prompte afvist af Aston Villa, der igennem store dele af sidste sommers transfervindue, fortsatte med at afslå købstilbud fra Liverpool.

Gareth Barry måtte derfor indstille sig på, at blive i klubben, men nu er tiden kommet, hvor han langt om længe har kunnet skifte klub.

Manchester City kunne i dag meddele, at man har underskrevet en femårig kontrakt med Barry, som igennem hele sin karriere har repræsenteret Aston Villa. Den 28-årige midtbanespiller står således noteret for knap 400 kampe i Aston Villa-spilletrøjen.

Klubbens krav til overgangsummen er siden sidste sommer faldet betydeligt. Manchester City skriver nemlig på klubbens hjemmeside, at man blot har skullet betale 96 millioner kroner for ham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu