Наши партнеры

MenuLiverpool-chef afgår

Engelsk fodbold

Bestyrelsesformanden i Liverpool Rick Parry stopper i den engelske storklub. Stridigheder med manager Rafael Benítez og ejer Tom Hicks er grunden.

Der har længe florereret rygter i lokalavisen Liverpool Echo om, at Liverpools bestyrelsesformand er ved at gå af. Nu har Merseyside-klubben bekræftet, at Rick Parry stopper til sommer. Stridigheder med Rafael Benítez om transferpolitikken og det skræntende samarbejde med ejeren Tom Hicks skulle være grunden.

Parry har været i klubben siden 1998, men Hicks udråbte ham som en fiasko. Dog havde Tom Hicks kun pæne ord til overs, da han udtalte sig om Parry til Liverpools hjemmeside.

“Ricks engagement i Liverpool Football Club er sammenfattet af hans ønske om at sikre, at denne overgangsfase bliver håndteret effektivt. Vi er taknemmelige for hans hjælp, og han vil fortsat være en ven af klubben.”

Liverpools medejer Tom Gillett tilføjede yderligere rosende ord.

“Jeg vil gerne takke Rick for hans betydelige arbejde for klubben og for den hjælp, han har givet os (Hicks og Gillet) siden vi kom til Liverpool. Han har været væsentlig for klubbens succes det sidste årti, og forlader os med vore bedste ønsker om fremtiden.”

Den afgående formand havde også selv flotte ord at sige.

“Det har været et privilegium at tjene klubben, og som livslang fan ønsker jeg ejerne, Rafa, spillerne og den vidunderlige medarbejderstab alt det bedste i fremtiden.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu