Наши партнеры

MenuLiverpool besejrede Everton i lokalderby

Engelsk fodbold

Everton tog hjemme på Goodison Park imod lokalrivalerne fra Liverpool. Det blev som sædvanlig en intens forestilling i en flot kulisse. Liverpool trak sig fortjent sejrrigt ud af opgøret, hvor Tim Cahill blev udvist.

Daniel Agger startede på bænken for Liverpool, da de mødte Everton på Goodison Park til det klassiske lokalopgør. Ganske som forventet lagde begge klubber ud i et højt tempo, og intensiteten var i den grad i højsædet fra starten af. Også på tilskuerpladserne var stemningen høj som sædvanlig.

De to hold havde i indledningen svært ved at etablere et ordentligt opspil, og kampen bølgede en del op og ned. Efterhånden som halvlegen sked frem faldt begge hold i tempo, og der var heller ikke de store målchancer. Stillingen ved pausen var da også 0-0.

Liverpools spanske måltyv, Fernando Torres, havde det svært i opgøret, hvor Everton-spillerne sad med tætte markeringer på ham. Det betød blandt andet, at han måtte modtage et gult kort for brok, og han virkede generelt irritabel. Men efter godt en times spil kom forløsningen for Torres. Robbie Keane løb godt i dybden i venstre side af feltet, og sendte perfekt bolden ind til Torres, der udækket kunne sparke Liverpool i front.

Blot få minutter senere var Torres på pletten igen, da bolden lidt tilfældigt landede for fødderne af ham midt i Everton-feltet, efter en Everton-forsvarer havde tacklet bolden fra Dirk Kuyt. Den hurtige spanier sparkede sikkert bolden ind bag Howard.

Everton-spillerne havde svært ved at finde åbningerne. Når de kom tæt på, kunne Liverpool uden de store problemer pille bolden fra dem. Med ti minutter tilbage af kampen blev det værre for værterne, da Tim Cahill blev udvist efter en tackling på Alonso.

Liverpool havde ikke de store problemer med at køre sejren hjem. Opgøret endte ikke ufortjent med en 2-0-sejr til Liverpool.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu