Lisandro gjorde det onde mod Liverpool

Efter en højdramatisk afslutning på kampen mellem Lyon og Liverpool lykkedes det for Lyon, at få udlignet efter at Ryan Babel syv minutter før tid bankede Liverpool i front og i overtiden lykkedes det for Lisandro at udligne.

Liverpool var tvunget fremad banen fra kampens start. Det skete også og de havde flere gyldne muligheder for at komme i front. Kampens første store chancer kom efter ti minutters spil, hvor bolden blev ført frem i gæsternes venstre side, hvor et indlæg blev slået ind mod en upresset Fernando Torres, der dog måtte se sit forsøg blive reddet af Hugo Lloris i Lyon-målet.

Kort tid efter kom Lloris igen i vejen for et Liverpool-forsøg. Denne gang var det hollandske Dirk Kuyt, der forsøgte sig. Et indlæg fra venstre side blev sendt ind til Kuyt, som tog bolden til sig og fik sendt en afslutning mod mål, men endnu en gang var Lloris på sin plads.

Senere i første halvleg kom Voronin, der spillede fra start i Steven Gerrards fravær, alene igennem mod Lyon-målet, men offensivspillerens afslutning havnede lige på Hugo Lloris, der nemt kunne redde indersideafslutningen.

I anden halvleg fortsatte Liverpool med at presse på. En af gangene, hvor det lykkedes englænderne at bryde igennem Lyon-defensiven var da Daniel Agger tog et raid fremad banen med bolden og spillede bolden ud til Torres, der endte med at halvkikse et indlæg, som havnede hos Dirk Kuyt, der forsøgte at afslutte, men forgæves.

Hen mod kampens slutning var Lyon ved at komme foran efter et koks i Liverpool-forsvaret af græske Kyrgiakos, men Lisandros afslutning var dog ikke skarp nok, det var derimod Ryan Babels med syv minutter igen.

Babel modtog bolden og lavede en dårlig første berøring. Efter et enkelt træk fyrede Ryan Babel kanonen afsted og kunne se afslutningen havne oppe i det ene målhjørne helt uden chance for Hugo Lloris.

Bedst som man troede Liverpool havde givet Lyon dødsstødet tog man fejl. Inde i overtiden lykkedes det for Lisandro at få udlignet. Et indlæg blev forlænget og havnede til sidst hos Lisandro, der fik jaget Cris væk fra bolden, og fik sat bolden ind bag Reina til slutresultatet 1-1.

Sejren til Lyon betyder at de er sikre på videre deltagelse i Champions League, mens Liverpool får store vanskeligheder med at komme videre. Hvis det skal lykkedes må Fiorentina højst spille uafgjort mod Lyon og Liverpool skal samtidig vinde resten af kampene. I det sidste opgør i puljen møder Liverpool netop Fiorentina på Anfield Road og der skal Liverpool vinde med minimum to mål for at gå videre.