Наши партнеры

MenuLille må undvære U/21-landsholdsspiller i seks måneder

Dansk fodbold

Danske Emil Lyng, som spiller i franske Lille, må se til fra sidelinjen i de kommende seks måneder, eftersom han fik revet korsbåndet over ved U/21-landsholdets træning.

Den danske U/21-landsholdsspiller, Emil Lyng, som tidligere har spillet i AGF, har gjort det godt i sine første seks måneder hos sin franske arbejdsgiver Lille. Lyng må dog forberede sig på, at de kommende seks måneder ikke bliver interessante, fordi han fik revet sit korsbånd over ved U/21-landsholdets første træning.

”Jeg har revet det forreste korsbånd over, og det inderste ledbånd er delvist revet over. Så der venter mig en pause på minimum seks måneder. Det var en hård melding at få. Det er aldrig sjovt som ung spiller at få så alvorlig en skade, og nu gik det jo lige så godt både på klubholdet og landsholdet,” forklarer Lyng til bold.dk, og han fortsætter:

”Jeg har besluttet mig for at jeg gerne vil opereres hos en specialist i Paris. Jeg snakkede med lægen i Lille i går og aftalte, at operationen skal forestages inden for tre uger. Jeg fik muligheden for at komme hjem til Danmark og blive opereret, men det afslog jeg,” tilføjer Lyng.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu