Наши партнеры

MenuLille indberetter Manchester United

Champions League

I gårsdagens Champions League-kamp mellem Lille og Manchester United, scorede Ryan Giggs efter 83 minutters spil et mål, som her dagen efter har været genstand for megen polemik.

Den walisiske fløj så ved et frispark, at Lille-målmand, Tony Silva, var ved at stille sin forsvarsmur, men at dommeren tilsyneladende havde givet lov til at sparke. Derfor sparkede Giggs bolden over i den modsatte side af den, hvor Silva stod klinet op ad sin målstolpe. Og scorede.

Dette medførte store protester fra Lille-spillerne, som ifølge rygter efterfølgende blev kaldt af banen af en træner. Dette er dog i dag blevet afvist af holdets træner, Claude Puel, som værende en misforståelse. Til SkySports siger han: “Jeg vil understrege at spillerne aldrig havde til hensigt at forlade banen. I Frankrig er det måden at udtrykke vores utilfredshed på, når bolden næste gang er ude af spil”.

Ikke desto mindre, betød målet, at Lille for første gang nogensinde, tabte en Champions League-kamp på hjemmebane.

Episoden har nu fået Lille til at indberette Manchester United til UEFA, da de føler sig snydt, og da de ikke mener, at holdet fortjener en sådan behandling. Lille forventer, at UEFA vil gå ind i sagen, men klubben mener ikke selv, der er chance for, at der klagen fører til noget.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu