Ligalandsholdet bag storsejr mod Singapore

Danmarks Ligalandshold fortsætter de gode takter i træningsturneringen Kings Cup i Thailand. Tidligere på dagen vandt holdet 5-1 over Singapore.

Det danske Ligalandshold viste på ny styrke i træningsturneringen Kings Cup. Modstanderen i formiddag var Singapore, og deres målmand havde en hård dag i bestræbelserne på at holde danskerne fra at score.

Danmarks forsvarsgeneral Jim Larsen skulle kun bruge otte minutter, før han kunne score til 1-0 på et godt indlæg fra Brøndby IF’s Michael Krohn-Dehli.

Holdets anfører Jakob Poulsen kunne derefter øge på straffespark til 2-0, mens Silkeborg IF-angriberen Rajko Lekic ligeledes fandt vejen til netmaskerne. Han headede bolden ind i Singapores mål til 3-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg behøvede Mikkel Thygesen kun få minutter, inden han kunne score til 4-0, mens Esbjergs Søren Rieks med ti minutter tilbage af opgøret bragte danskerne foran med de ydmygende cifre på 5-0.

Men kort efter fik Singapores Nawa Fazrul reduceret til 5-1, som også blev kampens slutresultat.