Наши партнеры

MenuLevante-spillere varsler udeblivelse på Bernabeu

Spansk fodbold

Sæsonen har været en katastrofe for Levante, da klubben er nedrykket, mens spillerne mangler 134 millioner lønkroner på deres respektive konti. Levante har protesteret før, men intet slår den nyligt varslede strejke, hvor Levante-spillerne vil udeblive fra kampen på Santiago Bernabeu.

Sæsonen har ikke kørt på skinner i Valencia. Hverken for storklubben Valencia, eller den mindre stjernebesatte Levante. Sportsligt har den sidstnævnte klub blot skrabet 26 point sammen, mens økonomien også vantrives. Spillerne mangler således hele 134 millioner kroner, der burde have rullet ind på spillernes konti, allerede for flere måneder siden.

Klubbens bestyrelse har haft møder med spillerne, der i to omgange har protesteret over tilværelsen i klubben. Først da spillerne valgte at stille i rundkreds omkring midtercirklen ved startfløjt, før de i den næste kamp bar trøjer, der tydeligt udtrykte utilfredshed. Ingen af de pågældende møder har dog kastet løn af sig, hvorfor spillerne nu tyer til yderligtgående metoder.

Der er varslet en komplet udeblivelse, når Levante gæster Real Madrid i den sidste runde af La Primera Division, hvis ikke klubben betaler gælden til de mange spillere. Det er spillernes talsmand, Luis Manuel Rubiales, der i en pressemeddelelse advarer klubledelsen.

Inden kampen er det tiltænkt, at Real Madrid får overrakt trofæet. Senere skal kampen spilles, men det ser ud til, at de mange fremmødte madridistas må undvære kampen mod ligaens absolutte bundprop.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu