Наши партнеры

MenuLehmann kritiserer konkurrent

Engelsk fodbold

Den erfarne målmand, Jens Lehmann mener ikke, at Manuel Almuniaer berettiget til at overtage målmandsposten hos Gunners

Kritikken er haglet ned over tyske Jens Lehmann efter hans horrible sæsonstart, hvor det ene drop har efterfulgt det andet. Nu er hans plads i Arsenal-målet i fare.

Manuel Almunia har nemlig fået chancen som sidste skanse på det seneste grundet en mindre skade hos Jens Lehmann. Den mulighed har den normale reservemålmanden Almunia tilsyneladende grebet, og Lehmanns plads i Arsenal-hierarkiet er pludselig truet.

Men hvis det står til den 37-årige målmand, er han ikke i tvivl om, at han snart erobrer pladsen tilbage: ”Der vil altid være en målmand, der spiller bedre i en to-tre kampe, men jeg har endnu aldrig set nogen gøre det i ti kampe i streg. Jeg ved, jeg har en fordel i Arsenal og at jeg kan bevare den fordel. For mig at se er der ingen unge supermænd, der kan holde mig ude af holdet,” lød det selvsikkert fra Lehmann.

”Jeg har læst et sted, at Almunia mener, han fortjener at være førstemålmand, men indtil nu har han ikke vundet en eneste kamp af betydning”, udtalte Lehmann til ugebladet The People og fortsatte: ”Jeg er uden tvivl den målmand i Arsenal, som har den stærkeste psyke, for jeg er den mest erfarne,” lød det endvidere

I næste uge gæster Arsenal ærkerivalerne Tottenham, og den kamp vil give en indikation om hvem der vinder målmandsslaget hos Gunners.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu