Наши партнеры

MenuLehmann efterlyser forstærkninger

Tysk fodbold

Stuttgarts målmand, Jens Lehmann, har meddelt ledelsen i klubben, at der er behov for forstærkninger. Udmeldingen kommer efter premiere-nederlaget til Wolfsburg i Bundesligaen.

Stuttgart har mistet den stærke angriber, Mario Gomez, der blev solgt Bayern München i sommers. Til gengæld har Stuttgart købt den russiske angriber Pavel Pogrebnyak og lånt midtbanespilleren Alex Hleb fra FC Barcelona, men det imponerer ikke Jens Lehmann:

”Vi kan ikke afvise, at vi har brug for forstærkninger. Dette er sandsynligvis min sidste sæson, og jeg vil udrette noget.”

Stuttgart tabte premierekampen til de forsvarende mestre fra Wolfsburg med 2-0. Efter kampen gav Thomas Hitzlsperger sin vurdering af kampen, som er mere afventende end Lehmanns:

”Vi havde nogle gode momenter og endda chancerne til at komme foran, men det bedste angreb fra sidste sæson (fra Wolfsburg, red.) viste sine styrker igen i aften. Vi er gode, og det må vi vise hjemme mod Freiburg næste lørdag. Vore nye spillere viste tegn på, at de er gode.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu