Наши партнеры

MenuLegende følte sig ydmyget

Champions League

Den legendariske forsvarsspiller Franz Beckenbauer følte sig ydmyget efter Bayern Münchens 4-0-nederlag til Barcelona i aftenens Champions League-kamp.

I aftenens Champions League-kamp blev det tyske storhold udspillet på alle led og kanter af det catalanske hold Barcelona. Ved første halvlegs afslutning stod der 4-0 til Barcelona, hvilket holdte kampen ud. Bayern München-chefen Franz Beckenbauer har set mange ting i forbindelse med fodbold, men han var meget rystet efter kampens sidste slutfløjt.

“Det jeg oplevede i første halvleg er uden sammenligning det værste i Bayerns historie. Det var en demonstration, næsten en ydmygelse. Barcelona gav os en rigtig fodbold-lektion,” siger Beckenbauer, dog dog ser fremad.

“Vi skal tilbage på rette spor ved at koncentrere os om den hjemlige liga og kvalificere os til Champions League næste sæson og forhåbentlig afgive mere modstand end vi formåede at gøre i aftes,” siger Beckenbauer til fodboldavisen Kicker.

Det argentinske stortalent Lionel Messi scorede to mål, mens klubkammeraterne Thierry Henry og Samuel Eto’o scorede et enkelt mål hver.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu