Наши партнеры

MenuLedelsen: Schuster er stadig i Getafe

Spansk fodbold

Selvom det har forlydt, at Bernd Schuster havde sagt farvel til Getafes ledelse slår klubben nu fast, at tyskeren stadig er træner for holdet.

Trænerkabalen i Spanien lader ikke til at være gået op endnu. De fleste havde ventet, at Schuster skulle afløse Fabio Capello, som blev fyret i dag og at danske Michael Laudrup skulle overtage trænersædet i Getafe. Men Getafes ledelse har ikke sagt endegyldigt farvel til Bernd Schuster endnu.

”Foranlediget af de mange historier i medierne i dag, vil Getafe gerne afvise, at vi har indgået nogen form for aftale mellem os og en anden klub vedrørende Bernd Schuster. Han har kontrakt med os indtil 2008, og disse historier stemmer ikke overens med sandheden,” fastslog Getafes ledelse i en pressemeddelelse.

Det vil nu sætte endnu flere spekulationer i gang, da både Michael Laudrup og Arsene Wenger har været inde i billedet om trænerjobbet udover tyske Schuster.Kommentér

En kommentar til “Ledelsen: Schuster er stadig i Getafe

  1. streeto siger:

    Det er dårlig at Getafe siger at Bernd Shuster ikke har sagt op. Der står i den spanske avis AS at han skal måske til Real Madrid. Real Madrid er også en større klub og han har spillet i klubben, hvor han var en stor spiller. Han ville også gerne til Real Madrid og så kan de få danske Michael Laudrup for han er ikke god nok som træner til Real Madrid. 🙁 ;)B)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu