Наши партнеры

MenuLazio tog sejren i den italienske Super Cup

Italiensk fodbold

Sidste sæsons pokalvindere Lazio vandt i dag den italienske Super Cup, da man besejrede de forsvarende mestre Inter 2-1.

I kampens indledning var Inter i den kontrollerende rolle, men de regerende italienske mestre formåede ikke rigtig at skabe nogen chancer.

Efter omkring et kvarters spil havde den nye mand i Inter-trøjen, Samuel Eto’o, en mulighed, da han fra kanten af feltet sendte et skud af sted mod mål. Lazio-keeper Fernando Muslera reddede dog forsøget.

I det 19. minut havde Lazio deres første rigtige mulighed i opgøret, da Mauro Zarate fyrede et kraftfuldt og præcist skud afsted, og bolden havde retning mod målhjørnet. Men Julio Cesar var på plads i Inter-målet.

Efter en halv times spil fik Inters Sulley Muntari en stor mulighed til at gøre det til 1-0, men hans forsøg i Lazio-feltet røg over mål. Der blev ikke scoret i første halvleg, der dermed endte 0-0.

Ud af nærmest ingenting kom kampens første scoring så til Lazio efter 63 minutters spil. Aleksandar Kolarov sendte et frispark af sted, og efter et par forsøg på at få bolden væk endte den hos Francelino Matuzalem, der scorede.

Det var ellers Inter, der havde siddet på spillet, og derfor kom scoringen til Lazio lidt overraskende. Det skulle dog blive værre for Inter blot tre minutter senere, da Tommaso Rocchi modtog en lang aflevering fra midten af banen og loppede bolden over Julio Cesar fra kanten af feltet.

Inter virkede lidt rystede efter de to hurtige mål, men tolv minutter før tid kom der atter spænding i opgøret, da Samuel Eto’o fandt vejen til netmaskerne for Inter.

Den underholdende kamp bød ikke på flere scoringer, og Lazio vandt dermed den italienske Super Cup over de forsvarende mestre, Inter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu