Наши партнеры

MenuLazio kunne intet stille op mod Inter

Italiensk fodbold

Lazio tog her til aften imod førerholdet i Serie A, Inter. Lazio fik dog heller ikke en chance i opgøret, som Inter dominerede, og fortjent vandt 3-0.

Inter førte inden dagens kamp Serie A, mens Lazio også var godt med i toppen, men det var ikke til at se i opgøret, hvor Inter kørte Lazio rundt i manegen. Allerede efter et par minutters spil var den gal i Lazio-forsvaret, da Walter Samuel bragte Inter i front. Lazio holdt dog Inter fra at score mere i første halvleg.

Det holdt dog bare ikke i anden halvleg, og efter bare fem minutters spil skulle Mobido Diakité sparke bolden i eget net og dermed øge førerholdets føring. Bedre blev det heller ikke for Lazio fem minutter senere, da målnettet igen blafrede. Denne gang var det den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic, der fik Pablo Carrizo til at hente bolden ud af nettet. Flere mål blev det ikke til for Inter, der kan glæde sig over at fastholde deres førsteplads i ligaen.

Lazio ligger nummer seks, men kan blive overhalet af flere hold i morgen, hvor de resterende kampe bliver spillet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu