Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Lazio forstærker med offensivspiller - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuLazio forstærker med offensivspiller

Italiensk fodbold

Den italienske Serie A-klub Lazio har hentet den tidligere Inter-angriber Julio Cruz, og han kommer til klubben på en fri transfer, hvor han har fået en kontrakt af et års varighed.

Da den tidligere Chelsea-træner, portugisiske José Mourinho, har fået både Diego og Samuel Eto’o tilføjet sin allerede stærke Serie A-trup, så har man på samme tid måtte skille sig af med en anden målfarlig angriber. Julio Cruz tager nemlig til den italienske hovedstad, nærmere bestemt Lazio.

Den tidligere CA Banfield- og Feyenoord-angriber kom til Middelhavsområdet tilbage i 2000, og efter tre år i Bologna skiftede han til Inter. På trods af at Cruz aldrig blev fast mand for Inter, så fik han stadig sparket bolden i målet 49 gange i seks Serie A-sæsoner, og kan forlade Inter med fire mesterskabsmedaljer om halsen.

Cruz kommer først til Lazio på en etårig kontrakt. Dog har han med sin signatur sikret sig en option på yderligere et år i den italienske hovedstad, Rom.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu