Наши партнеры

MenuLazio fik uafgjort mod Madrid

Champions League

Italienske Lazio har ikke fået en god start på sæsonen, mens Real Madrid til gengæld har fået en rigtig god start i det spanske. I denne kamp lykkedes det dog for italienerne, at stjæle et point fra de spanske mestre.

Det var de spanske gæster, Real Madrid, der kom bedst fra start. Blot otte minutter var der spillet af kampen, da van Nistelrooy lidt heldigt bragte de forsvarende spanske mestre i front. Wesley Sneijder lagde bolden ind i feltet på et frispark, og van Nistelrooy ramte bolden med sit venstre skinneben, da han forsøgte at afslutte med højrebenet. Men i mål kom bolden, og dette til 0-1-føring til udeholdet.

Efter godt en halv times spil sørgede Lazio-spilleren Pandev for, at der kom balance i regnskabet. Guglielmo Stendardo fandt Pandev, som overlistede Casillas i Real-målet, og scorede til stillingen 1-1.

Arjen Robben, der kom til Real Madrid i denne sommers transfervindue, testede kort tid inden pausen Ballotta i Lazio-målet. Men keeperen var klar, og reddede forsøget fra hollænderen. Dermed var stillingen 1-1 ved pausen.

I anden halvleg var hollandske van Nistelrooy på spil igen, og han bragte med godt en halv times spil tilbage udeholdet foran i kampen, 1-2.

Men Pandev og Lazio havde ikke givet op endnu. For anden gang i kampen bragte Pandev Lazio tilbage i kampen, da han med et kvarter tilbage af kampen udlignede for hjemmeholdet, så stillingen dermed var lige igen, 2-2.

Det lykkedes ikke for nogen at holdene at score det vindende mål, og de to hold måtte derfor tage til takke med et enkelt point hver. Kampen sluttede nemlig uafgjort 2-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu