Наши партнеры

MenuLaursen: Vi har ikke brug for forstærkninger

Dansk fodbold

Sommerferien har lagt sig over Danmark nu, og det betyder normalt at transferperioden er begyndt, og det mener mange fans at OB skal benytte til at hente nogle spillere, så de kan komme endnu længere op i tabellen, det mener OB’s anfører Ulrik Laursen imidlertid ikke OB behøves.

“Nej, det synes jeg egentlig ikke, vi har brug for forstærkninger. Nu har vi fået erstattet højrekanten med Bolanos (Cristian Bonlaños, red.), jeg ved så ikke, om han kan gøre det lige så godt, som Martin Borre har gjort det sidste år,” fortalte anføreren til Striwerne.com

Ulrik Laursen mener allerede, at OB har materialet til at begå sig helt fremme, og samtidig mener han, at Kim Christensen langt fra har vist sit fulde potentiale, og er sikker på, at man kan se frem til mange mål fra den kantede angriber i den nye sæson.

“Der er nogle, der mener, at vi skal have angribere, det tror jeg i øvrigt alle klubber, siger at, de gerne vil have flere angribere. Jeg tror, og ved stadigvæk at, de angribere vi har, er gode nok, og sagtens kan slå til. Kim Christensen har været yderst uheldig, så jeg regner med hans uheld er sluppet op, så skal vi nok se masser af mål fra ham i denne sæson,” sluttede anføren.

Nyheden er leveret i samarbejde med Striwerne.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu