Наши партнеры

MenuLaursen: Jeg stopper før permanent skade

Engelsk fodbold

Den tidligere landsholdsforsvarer, Martin Laursen, har igennem store dele af sin karriere døjet med skader. Laursen fastslår, at han vil stoppe karrieren, før hans skadessituation bliver permanent. Derfor tager han ingen chancer i sit nuværende erhverv som forsvarsspiller i Aston Villa.

Aston Villa-danskeren Martin Laursen har i store perioder døjet med skader, hvor især hans knæ har voldt store problemer. Laursen har på det seneste spillet godt, hvor han har fået tilkæmpet sig fast spilletid i Aston Villa samt anførerbindet. Den tidligere landsholdsspillers knæ er dog atter begyndt at volde problemer, hvilket vækker bekymringer omkring fremtiden for danskeren.

”Jeg vil gerne have et godt liv efter fodbolden, og derfor spiller jeg ikke så længe, at det gør ondt, når jeg står op af sengen hver morgen. Så er jeg nok stoppet inden da. Jeg er jo klar over, at jeg har mange år efter fodbolden,” fortæller Martin Laursen ifølge TV 2, og han fortsætter:

”Jeg vil gerne have et godt liv, hvor jeg kan løbe en tur engang imellem uden det gør ondt, som man kun kan, hvis man har helbredet i orden, så det tænker jeg på. Jeg stopper før det bliver rigtigt slemt,” slutter han.

Aston Villa møder i dag Tottenham, men holdet må se bort fra Laursen, som i øjeblikket døjer med en knæskade.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu