Наши партнеры

MenuLaursen glad for konkurrenters pointtab

Andet fodbold

I aftes tog Valencia og St. Etienne point fra henholdsvis Rosenborg og Club Brügge, noget som glæder F.C. Københavns anfører, Ulrik Laursen.

F.C. København sad i går aftes over i UEFA Cuppen, mens Rosenborg mødte Valencia, og Club Brügge mødte franske St. Etienne. De to tophold, Valencia og St. Etienne, tog begge point fra F.C.K.’s konkurrenter, Rosenborg og Club Brügge, og det glæder den danske klub.

“Havde St. Etienne holdt fast i deres 1-0 føring, ville det naturligvis have været bedre. Men vi kan da ikke klage,” siger Ulrik Laursen til Ekstra Bladet.

Han mener ikke, at Rosenborg er ligeså stærke i år, som de tidligere har været, men vil ikke på forhånd kalde kampen mod dem for vundet.

“Jeg ville da ønske, at man kunne stille det sådan op. Så var vi også helt fri for at spille kampe og kunne bare får de tre point. Men jeg kan også huske, at OB engang slog Real Madrid ud, så alt er ikke givet på forhånd i fodbold,” mener Laursen, som blev hentet i netop OB for snart et år siden.

De to sidste kampe for København-klubben spilles den 4. og den 17. december, hvor de møder henholdsvis Rosenborg og Club Brügge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu