Наши партнеры

MenuLaudrups Getafe vandt i London

UEFA Cup

Getafe, der har danskeren Michael Laudrup i trænersædet, slog her til aften kriseramte Tottenham med 2-1 på udebane i UEFA Cuppens Gruppe G. Det blev efterfølgende meddelt, at Tottenham-manager, Martin Jol, er færdig i trænersædet.

Begge hold har indledt sæsonen med skuffende resultater, og derfor var kampen på Write Hart Lane meget vigtig for begge hold. Det var undertippede Getafe, der lagde bedst ud. Alligevel var det hjemmeholdet Tottenham, der kom foran i det 19. minut på en hovedstødsscoring af Jermaine Defoe.

Der var dog ikke spillet mere end to minutter inden Getafe havde udlignet. En dødbold fra Esteban Granero blev ikke ramt af nogen inde i feltet, og sejlede derfor hele vejen i mål. Stillingen ved pausen var 1-1.

Fra anden halvlegs start satte Tottenham sig på spillet. Overtaget blev dog ikke omsat til en scoring, og det var i stedet Braulio, der med en flot scoring med hælen, sendte spanierne i front. Tottenham forsøgte at etablere et pres, men hjemmeholdet fik aldrig udlignet.

Derfor vandt Michael Laudrups Getafe kampen 2-1, og holdet bygger altså videre på den sejrsstime, der blev startet i weekenden.

Ifølge BBC blev Martin Jol enig med ledelsen om at afslutte samarbejdet efter kampen. Den er færdig nu. BBC fortæller også, at der allerede nu er indgået en aftale med Sevilla-træner Juane Ramos, der skal overtage fra næste sæson. Indtil da forventes det, at assistenten i Tottenham, Clive Allen, overtager ansvaret for klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu