Наши партнеры

Menu



Laudrup: Vi frygter ikke nedrykning

Spansk fodbold

Michael Laudrup erkender at stemningen kunne være bedre, og spillere samt ledelse er anspændt for tiden, men på trods af det, frygter Laudrup ikke nedrykning for succes-klubben

Der er nu kun 9 point at spille om i den bedste spanke række, og Getafe har kun 2 point ned til den forkerte side af stregen. Derfor er det vigtigt at Getafe bevarer roen de sidste runder, og slår midterholdet Almeria.

“Vi er ikke bange for at rykke ned i den næstbedste række. Men jeg kan godt fornemme at folk er anspændte. Det er ganske normalt. Der jo en verden til forskel på at spille i 1. division eller i 2. division. Alle hold som er involveret i nedrykningskampen går da rundt og er spændte for tiden,” siger Laudrup til B.T.

Getafe har denne sæson levet på en bølge af succes, Især UEFA-Cuppen har været et stort tema, allerstørst må være kampen mod Bayern Munchen, der 5 minutter før dommerens slutfløjt lignede en Getafe sejr, sådan skulle det dog ikke gå da Italieneren Luca Toni dukkede op scorede to mål, og sendte Bayern videre.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu