Наши партнеры

MenuLaudrup: Ufattelig indsats

UEFA Cup

I går aftes led Getafe et smertefuldt nederlag. Michael Laudrup er skuffet, men roser sine drenge for deres indsats i vanvidskampen mod det tyske storhold. Det hele skal bare lidt på afstand, fortæller han til TV3+.

De mange fodboldinteresserede, som har overværet gårsdagens kamp, kan skrive under på, at det var et af fodboldhistoriens største, eller i hvert fald mest spændende kampe. Med danske briller endte det desværre ikke med videre avancement til Getafe, som tabte efter sene scoringer fra Bayern Munchen i overtiden.

Synd og skam. Getafe havde store dele af kampen, og specielt Braulio havde en stor en af slagsen. Michael Laudrup fortalte igår aftes om kampen til TV3+, hvor han bekendtgjorde både sin skuffelse, men også sin store ros overfor spillerne, som holdt tyskerne på hælene i store dele af kampen.

“Vi var det hele igennem, og lige bagefter er det en ærgrelse og måske også en lille smule vrede, der breder sig. Men som jeg også sagde til spillerne lige efter kampen, selv om det selvfølgelig er svært at holde hovedet højt nu, så skal de vide, at når det her kommer et par dage på afstand, så vil det her altid blive husket. Det var en ufattelig indsats,” fortæller Laudrup til den danske tv-kanal.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu