Наши партнеры

MenuLaudrup-partner forlænger med Spartak

Andet fodbold

Spartak Moskva fyrede onsdag både Michael Laudrup og scoutchefen Erik Larsen, men klubben har nu valgt at forlænge kontrakten med en dansker fra Laudrups stab, nemlig reflexolog Søren Malling.

De seneste dage har været hektiske i Spartak Moskva, hvor danske Michael Laudrup og landsmanden, klubbens scoutchef Erik Larsen, begge fik en fyreseddel. Laudrup havde dog også reflexolog Søren Malling med sig i staben, da han skiftede til den russiske hovedstadsklub. I dag har Malling besluttet sig for at forlænge med Spartak.

”Det har været nogle blandede døgn med både nedtur og optur. Det var underligt at forhandle kontrakt samtidig med, jeg skulle sige farvel til Michael og Erik,” fortæller Søren Malling til TV 2 Sporten.

Den danske reflexolog har underskrevet en etårig aftale med Spartak. Han har dog fået indføjet en vigtig klausul i kontrakten.

”Jeg har mulighed for at træde ud med kort varsel. Det handler om, at jeg kan følge med Michael, når han forhåbentlig snart får kontrakt med en ny klub.”

Malling beskæftiger sig som reflexolog med både akutte skader samt forebyggelse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu