Наши партнеры

MenuLaudrup og Faxe stopper samarbejdet

Andet fodbold

Tidligere på dagen udtalte John ”Faxe” Jensen, at han ville følge i fodsporene på Michael Laudrup til Spartak Moskva. Men her til aften har piben pludselig fået en anden lyd, da “Faxe” fortæller, at han har takket nej til et tilbud fra den russiske storklub.

Når Michael Laudrup efter alt at dømme underskriver en 18 måneders kontrakt med Spartak Moskva i morgen, vil han ikke have John ”Faxe” Jensen ved sin side.

”Faxe” takkede nemlig nej til et tilbud fra Spartak, og dermed stopper det solide samarbejde efter seks år.

”Det er ene og alene min egen beslutning. Jeg har haft et tilbud fra Spartak, som jeg har valgt at sige pænt nej tak til. Jeg havde håbet på, vi var havnet et andet sted, og for mig har det været vigtigt, at min familie trives, og der er Rusland et ukendt sted. Jeg har også to døtre, hvoraf den yngste er 13 år og gerne vil hjem. Den anden bor i Danmark og glæder sig til vi kommer hjem. Og vi rejser hjem til Danmark nu,” fortæller John ”Faxe” til Onside.dk.

”Jeg har gennem længere tid følt, at jeg er parat til at stå på egne ben. Jeg har en masse erfaringer fra fire gode år i Brøndby og fra et fantastisk år i Getafe, og jeg føler, at jeg har en masse at kunne give videre i et trænerjob,” siger John “Faxe”.

Han understreger også, at ham og Laudrup fortsat har et godt forhold.

”Michael har spurgt, om jeg ville med til Moskva, og jeg har selv sagt nej tak. Han respekterede min beslutning og forstod den også godt. Der er absolut ingen bad feelings mellem os. Vi har et supergodt forhold, og under de rette omstændigheder kan jeg sagtens se os samarbejde igen engang i fremtiden,” slutter John ”Faxe” Jensen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu