Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Laudrup: Mesterskabet ender hos Barca - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuLaudrup: Mesterskabet ender hos Barca

Spansk fodbold

Michael Laudrup vurderer, at det spanske mesterskab ender i FC Barcelonas pokalskab, fordi Real Madrid har givet op i guldkampen, ifølge ham.

Real Madrid tabte i denne runde til Valencia med 3-0, og dermed stod FC Barcelona i går med en matchbold, da de på hjemmebane mødte Villarreal. Catalanerne spillede dog 3-3 med ”Den Gule Ubåd”, og derved må de vente med at fejre mesterskabet.

Den tidligere landsholdsspiller, Michael Laudrup, som følger spansk fodbold tæt, vurderer, at Real Madrid har opgivet at jagte den minimale chance for mesterskabet.

“2-6 på eget græs mod FC Barcelona gjorde ondt på Real Madrid. Den skuffelse gjorde, at de ikke kunne rejse sig i en svær udekamp mod Valencia. De har givet op, så mesterskabet ender hos Barca. Og det er fortjent nok, for Messi og co. har i lang tider været klart det bedste hold i Spanien,” vurderer Laudrup over for Ekstra Bladet.

Michael Laudrup spillede i sin aktive spillerkarriere i både FC Barcelona og Real Madrid. I Barcelona spillede han fra 1989-1994, mens han i perioden fra 1994 til 1996 repræsenterede Kongeklubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu