Наши партнеры

MenuLaudrup: Ikke forstærkninger som ventet

Andet fodbold

Spartak Moskvas danske cheftræner Michael Laudrup havde regnet med, at holdet ville blive forstærket væsentligt, men således forløb vinterens transfervindue ikke for russerne.

Michael Laudrup, som er cheftræner i Spartak Moskva, havde regnet med at klubben ville blive forstærket væsentligt henover vinterens transfervindue, men desværre for Laudrup og co. var det ikke tilfældet.

”Ikke i det omfang, jeg havde håbet på. Men jeg har valgt at forholde mig til virkeligheden, ikke de højtflyvende planer. Jeg har, hvad jeg har – og det spiller jeg med,” fortæller Michael Laudrup til Ekstra Bladet.

”Italien, Spanien og England er lukket land. Vi har ikke pengene til at ”lokke” dem til Moskva. De vil hellere være udskiftningsspillere i de tre landes turneringer end værende stamspillere i Rusland,” forklarer Spartak-træneren, som dog fortsat er optimistisk omkring fremtiden.

”Af natur er jeg optimist og forsøger at få det bedste ud af situationen. Så jeg accepterer tingenes tilstand, for den globale økonomiske krise har også ramt Spartak Moskva. Og det må jeg leve med,” udtaler Michael Laudrup.

Spartak Moskvas nye sæson starter den 15. marts med åbningskampen mod Zenit St. Petersburg, hvilket sker på hjemmebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu