Наши партнеры

MenuLaudrup forlænger med FCK

Dansk fodbold

Mads Laudrup har i dag valgt at forlænge sin kontrakt med FC København, så FCK nu har papirer på den 18-årige midtbanespiller til år 2009.

Michael Laudrups søn, Mads Laudrup, forlængede i dag sin kontrakt med FC Købehavn. Mads Laudrup, der fik SAS Liga-debut for Løverne den 31. marts mod AC Horsens, har i dag valgt at forlænge sin kontrakt med yderligere to år, så den nu løber frem til år 2009.

”F.C. København er en kanon klub, med masser af dygtige mennesker omkring holdet og jeg kommer til at træne med de bedste spillere i Skandinavien. Jeg har allerede lært meget, men jeg er sikker på at jeg kan lære mere her i klubben. Jeg glæder mig til to år mere i F.C. København,” fortalte Mads Laudrup.

Carsten V. Jensen er særdeles positiv over for forlængelsen, og han er også glad for den gode dialog der har været ved forhandlingsbordet.

”Mads har haft mange overvejelser om sin fremtid, men vi har hele vejen igennem haft en fin dialog med Mads og Michael Laudrup. Det er altid godt at se vores ungdomsarbejde bære frugt og det er lykkedes i dette tilfælde, med denne forlængelse. Vi håber at den positive udvikling med Mads fortsætter.”

Mads Laudrup vil fremover træne med FC Københavns førsteholdstrup og han beholder samtidig også sit spillernummer 30.Kommentér

2 kommentarer til “Laudrup forlænger med FCK

  1. AK siger:

    Lækker nyhed at vågne op til…

  2. MonQ siger:

    @ AK Moltke:

    Så har du godt nok sovet længe :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu