Наши партнеры

MenuLaudrup: Arnesens ønske er spændende

Dansk fodbold

Michael Laudrup, som tidligere har været sat i forbindelse med det danske landstrænerjob, synes, at det er spændende, at Frank Arnesen er interesseret i jobbet.

I gårsdagens interview med Weekendavisen udtalte Frank Arnesen, at han var åben over for muligheden for, at han en dag skulle varme det danske landstrænersæde.

Michael Laudrup, som også har været sat i forbindelse med posten, er positivt stemt over for sin tidligere landsholdskammerat.

”Jeg synes, at det lyder spændende, at han gerne vil være landstræner. Frank har jo en utrolig stor viden om fodbold,” fortæller Laudrup til B.T., hvorefter han fortæller om hans eget kandidatur:

”Alle tidligere fodboldspillere vil synes, at det er en ære at blive sat i forbindelse med landstrænerjobbet i deres hjemland, men jeg ved helt ærligt ikke, hvor jeg er om to år. Det kan være, jeg er her i Moskva, det kan være, jeg er et andet sted, det kan være, jeg slet ikke er træner mere. Det er svært at planlægge fremtiden.”

Den nuværende danske landtræner, Morten Olsen, siger følgende:

”Jeg vil sådan generelt sige, at jeg godt kan forstå, hvis man som dansk fodboldmenneske stræber efter landstrænerjobbet. Alle, der beskæftiger sig med fodbold, stræber efter det højest opnåelige. Og noget af det højest opnåelige er, at træne sit lands fodboldlandshold,” siger Olsen til avisen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu