Наши партнеры

MenuLaudrup afviser rygtet omkring Real

Spansk fodbold

Den tidligere Brøndby-træner, som i denne sæson har taget sig et sabbatår, har tidligere fortalte at han skal være træner i Spanien, i dag afviser han så at det bliver i storklubben Real Madrid.

I dag fortæller Michael Laudrup i et interview med Politiken, at han ikke er på vej til Real Madrid, som der ellers har været tale om, dog bekræfter han, at han har modtaget en række henvendelser fra en håndfuld spanke klubber, som han højst sandsynligt, vil forhandle med i slutningen af sæsonen.

”Det vil nok ikke være helt skævt at komme til en stræbsom klub, der har et klar, men ikke udnyttet potentiale til at forbedre sin position – uden at klubben dog tror, den skal gå fra eksempelvis en midterposition og direkte til mesterskabet,” sagde Michael Laudrup til Politiken.

Michael Laudrups agent Bayram Tutumlu har mange gode kontakter i Spanien, og ud fra Tutumlus færden kunne Getafe og Villarreal være to gode bud på Laudrups næste arbejdsgiver, ingen af dem har dog på nuværende tidspunkt røbet hvilke klubnavne de har haft kontakt med.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu