Наши партнеры

MenuLate-late show på Anfield

Champions League

Et presset Liverpool FC-hold og en lige så presset Rafael Benitez i trænersædet tog her til aften imod de fantastisk kørende italienske mestre fra Inter Milan i dagens Champions League-1/8-opgør på Anfield i Liverpool.

I dag kunne måske blive dagen, hvor Rafael Benitez med et nederlag mod de regerende italienske mestre fra Inter kunne få dødsstødet som træner for Liverpool. Og det så på forhånd dårlige ud for spanierens mandskab, da man slingrer alvorligt i Premier League, hvor man kæmper for blot at holde fast i fjerdepladsen. Det, sat sammen med et chokerende FA Cup-exit til Barnsley FC, og et hold i en tilsyneladende større krise, skulle kombineres med Inter Milan, der bare bliver ved og ved med at vinde i Serie A, mens man sikkert styrer mod en ny italiensk mestertitel. Det så forhånd yderst svært ud for de røde fra Merseyside, som kun har Champions League-titlen tilbage at slås for på trofæsiden i denne sæson.

The Reds lagde også ud med et tungt pres på Inters ellers sædvanligvis solide defensiv, og i løbet af de første ti minutter blev det også til flere farlige dødbolde. Sami Hyppiä fik kampens første gode forsøg sendt afsted i det niende minut, da hans hovedstød på Gerrards hjørnespark blev viftet over mål af Julio César i Inter-målet.

Der ikke skete noget på chancesiden, men så kom der lige pludselig hjælp til Liverpool. For den ellers så bundrutinerede italienske verdensmester, Marco Materazzi, blev nemlig i det 30. minut præsenteret for sit andet gule kort i kampen, efter at han havde revet Fernando Torres omkuld. Og så var det derfra op ad bakke for Inter med ti mod elleve i en hel time.

Men selvom Liverpool efter udvisningen igen fik flyttet spillet langt op på Inters banehalvdel, så fik man aldrig formået at skabe egentlige målchancer mod et stadig bundsolidt Inter-forsvar.

Kun det allersidst minut af første halveg skabte Liverpool endelig nået der mindede om en målchance, da Gerrard på et af sine karakteristiske dybdeløb kom igennem i siden af Inter-feltet og fik sendt bolden fladt indover, men der var desværre for ham var der ikke nogen Liverpool-spiller på det rigtige sted.

En halveg med Materazzi-udvisningen som højdepunkt endte altså 0-0.

Liverpool lagde ud fra anden halvegs start med et pres, men de virkede ikke rigtig til at komme nogen vegne, mens Inter langsomt så ud til at få det uafgjorte resultat i hus, som de åbenlyst satsede på efter udvisningen af Materazzi.

Efter 58 minutter kom kampens indtil da absolut største mulighed, da Fernando Torres blev sendt igennem. Men hans ellers glimrende afslutning blev fremragende taget af César. Blot minuttet efter sendte Liverpool endnu et varsel afsted, da Hyppiä headede over mål på et Kuyt-indlæg. Kampens to bedste tilbud inden for to minutter.

Liverpool skulle lige til at indskifte garderhøje Peter Crouch, da Fernando Torres endnu et fremragende forsøg, da han lige uden for feltet vendte rundt på en 25-øre og afsluttede men lige uden om stolpen.

Men med indskiftningen af Crouch fik Liverpool lagt det ekstra tryk op i feltet, som man hidtil havde manglet. Crouch fik raget masser af bolde til sig og fik skabt nogle muligheder, som gav uro i Inters bagerste kæder. Og til sidst skete det så:

Efter en lang række indlæg blev endnu en bold smidt ind i Inters straffesparksfelt. Den faldt ned hos Dirk Kuyt, der ellers har haft en særdeles målfattig sæson. Men denne gang trykkede hollænderen godt af og bolden blev hamret ind til det forløsende 1-0-mål, som Liverpool havde jagtet så længe.

Nu var et glimrende resultat for Inter pludselig vendt til et dårligt. Men det blev endnu værre for de sort-blå fra Milano, for i den ordinære spilletids allersidste minut modtog Gerrard bolden ude ved hjørnet af Inters målfelt. Han tog et skarpt træk og bankede til den med sin berømte højrefod, hvorefter bolden i en næsten uvirkelig linje fladt dansede sig ind bag en forgæves udstrakt Julio César.

Et knækket Inter-hold havde ikke mere at byde på, og da kampen blev fløjtet af et par minutter efter Gerrards 2-0-mål stod det klart, at Liverpool nu har alle kort på hånden inden returmødet i Milano om to uger. Dermed ser det også ud til, at Rafael Benitez vil sidde trygt i sædet som manager endnu for en stund.Kommentér

En kommentar til “Late-late show på Anfield

  1. Ikercasillas siger:

    For satan steven gerrard lavede en kanon kugle. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu